torstai 31. heinäkuuta 2014

Plenty of booze for one summer.


Pussikaljottelu sisällä sateiden vuoksi. Kesän viimeiset bileet. Ja tämän tytön onnellinen porskutus järveen, kun lähirannalla käytiin. Mikä ei tainnut vielä riittää tälle vinksahtaneelle päälle, kun sitten juoksin ihan hirmuvauhtia takaisin poikien kämpille päin eikä kukaan tajunnu mihin hävisin ja sit kun tulin vastaan pikkusiskoa ja isoveljeä takasinpäin matkaltani "Mää ihailin graffitteja (( ^o^ )) *hyti-hyti* " nii pikkusisko kovan läksytyksen siitä, miten olivat huolissaan, että olin johonki sammunu tai ties hukkunu ja kauheat etsinnät rannassa lopulla porukalla. Soiton jälkeen, että kaikki hyvin alko huolehtimaan multa märät kylmät paidat tissiliivejä myöten pois "Ja riisut ne tissiliivitki! >:0" "Ookeei 8( " ja käskytti isoveljen antamaan kuivan paitansa lämmikkeeksi. Huh.

Kamala minä.
Ja sisarusrakkaus siitäkin huolimatta, että olen idiootti (Sain kyllä opetukseni, kun huolestunut sisarusparvi hyöri ympärillä, että olipa temppu ja huh kun olet kunnossa ja turvassa 8'( <3).
 
A couple of days ago we were drinking alcoholic beverages inside when we were supposed to go to a park or smth but then, tadah, rainy weather. Welp that was this summer's last party.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment ♥ And give critic if anything like that should weigh on your mind :)