sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Wines n' cheeses are the definition of inevitable around this time of the year


Leffailta. El Copero, ~7e, toinen mehu viiniksi: vähätanniininen, vadelmainen, mansikkainen, hennon vaniljainen. (namps)

Ainiin ja jos kaikki muu epäonnistuu niin ainahan sen korkin voi työntää sinne viinipulloon:D Viiniroiskeet pitkin naamaa check! ja paljasta rintakehää ja navanseutua ja...(..onneks tajusin etukäteen riisua sen valkosen T-paidan. phew.)
Movie night. El Copero, ~7e, another juice for a wine: rasberryish, strawberryish with a hint of vanilla. (yum)

Oh yeah, if everything else fails you can always push the cork into the wine bottle:D Wine splashes all over my face, check! and bare chest and around navel regions and...(..luckily I figured I should take that white T-shirt off beforehand. phew.)


 (Spot my dorky big brother! As a Santa's' little helper.)
 Itsepäisyyspäivä olikin huijausta! Vietettiinkin ylläriläksiäisiä vanhimman siskon ja aviomiehensä luona toiselle isosiskolle, joka lähtee lomien ajaksi Japaniin. Ja juustoja ja viinejä.

The independence day was all a trick! We celebrated my younger big sister's farewell party at our oldest sister's and her husband's place because she is leaving to Japan for the holidays. And cheeses n' wines.

2 kommenttia:

  1. Oon katellu jo joskus jotain aikaisemmista postauksistas, että oooooh tykkään niin tuosta kaulakorustaaa <3 Nyt näin sen ekaa kertaa vähän lähempää, eikä se ollutkaan dream catcher :D Mutta sievä! Jätti! Sulkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Tuo sulkakaulakoru ♥ 50cnt kirppislöytö ja aarteen siitä tekee etenkin se, että ostin ihan ex tempore piristys yllätykseksi, kun minigrip pussin läpi ei nähnyt oikein kunnolla muuta kuin sulkia. Ja varsinainen yllätys olikin! Yksi ihanimmista c:

      Poista

Feel free to comment ♥ And give critic if anything like that should weigh on your mind :)