maanantai 18. toukokuuta 2015

Kipuilua

      Tänään tapahtu jänniä.Hain nännilävistykset.

          Päivän mittaan vaan päätin, että noni, nyt.
     


 
Kun onhan tuota haaveillut jo sen pari vuotta ja ylikin, mutta vasta tässä taannoin eräs hmm. Bileyövillitys juosta suoraan saunasta puolialasti pitkin poikin pihatonttien katuja (?!?!?) (tämän yhden tyypin tästä tutustumastani porukasta synttäreillä!) antoi vasta lopullisen potkun uskaltaa.
Uusia näkökulmia selällään lattialla venyttelyrutiineja tehdessä.

Mistä tekeekin mieleni nyt tarinoida.

Kokonaisen päivän elämästäni syönyt morkkis... oli omaa laatuaan.
-> Ihana poikaystävä päätti jäädä toisenkin yön surkeaa itkunyyhkytystäni katsottuaan, sylissä pideltyään ja lohduteltuaan -> kolme levyä suklaata ja paketti mustikkapiirakkajätskiä sellaisena päivänä, että ei auttanut kuin ostaa kalliilla siltä lähihuoltoasemalta ja elokuvailta - se ihana poikaystävä kainalossa samasta paketista jätskiä lusikoimassa 


Helpotti.
Mutta tämä. Se oli jotain, mikä saattoi tapahtua vain ylpeydestä korvien takana taustalla helisten. Siitä ylpeydestä, kun MINÄ olen NAINEN, joka ei häpeä sitä, mitä hävettäväksi ei tarvitsisi edes ajatellakaan. Että IHAN hyvin voin naisena tehdä kuin nuo jätkätkin boksereissaan tuossa juoksevat. (kaksi henkilöä) Jep jep. Naturistisuuteen taipuvaisesta perheestä ja luonnollisuus on kauneutta. Niih elikkä juu. Tämä on kieltämättä uutta sulattaa tähän minuuteen, joka on alkanut avautumaan ihan vasta. 
Mutta siis. Elämä ei siihen sitten päättynytkään :D Joten voi olla kenties lohduksi niille, jotka joskus ovat onnistuneet samanmoisiin saavutuksiin ja häpeäminen meinaa olla ylitsepääsemätön. 
Kyllä näistä selviää :) ihan varmasti.


2 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄK, sä oot mielettömän ihana ja söpö ♥ Ja vaikka oletkin täydellinen just noin, niin sulle sopis esim. keesi (otsatukalla tai ilman) tai sit esim. chelsea!! Tai sit esim. sillei et olis sellanen pieni otsatukan osanen (lyhyt tai pitkä, sori en osaa kunnolla selittää mitä tarkoitan :() ja pulisongit! Aaaa, voin kuvitella sut niin hyvin sillei ja olisit edelleen niiiiiin söpö! Mutta ehdottomasti sulle kävis mikä tahansa tukka niin että olis osittain ajeltu... Oivoi. Oot suloinen.

  Miltäs tuntui lävistää nännit? Mua itseäni ei sattunut yhtään, vaikka olin valmistautunut johonkin saatanallisiin uhrimenoihin :D Mulla oli kyl vaan toises nännis monta vuotta, sit vaan otin jotain vuosi sitten pois... Tosin se reikä on pysynyt auki ihan hyvin. Uuuuu, mielenkiintoista :D

  Ja tosiaan, morkkiksesta selviää :) Vaikka se tuntuis kuinka pahalta ja posket punottais pelkästä ajatuksesta omista hölmöilyistä, niin ei se mitään. Se on historiaa. Katse eteenpäin, turha elää menneessä, sitä ei voi muuttaa kuitenkaan.

  Okei, lopetan höpinäni nyt, oot vaan niin ihana et oli pakko kommentoida jotain, silläkin uhalla että vaikutan joltakin karmivalta stalkkeripervoällötykseltä, mitä en siis ehdottomasti ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua MITÄ oi kiitos!! :D ♥ Ihan mieletön ylistysvuodatus :D Olen kyllä aivan hämilläni ja suunnattoman otettu :D Hei toi chelsea (täytyi googlettaa) on aikaslailla todennäköisesti hiuskampaukseni seuraavan kerran, kun näitä leikkaan :D Tai ainakin tuolta takaraivolta lähtee siiliks :)

   Nännilävärit. Meni niin, että "sattuu sattuu satTUU SATTUU, oho kas nyt se on jo laitettu. Alkaakin jo helpottaa." Eli samanlainen neulanihostaläpimenevänipistysVIILTÄVÄkipu, että hengitys tihenee ja kädet hikoaa. Mutta kun on ohi, niin johan se unohtuu :D

   Ja kyllä. Niinhän se on, että elämä jatkuu ja tapahtuneista on turha murehtia :) !

   Aika mahtava kommentti kerrassaan, että ei mitään, saa kommentoidakin :D Otan kommentit ilolla vastaan :)

   Poista

Feel free to comment ♥ And give critic if anything like that should weigh on your mind :)