keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Addiction

Musta on kuoriutunu varsinainen Tumblr addikti menneenä viikkona: sirkularsawMä en yleensä voi sietää pakkasta.Mutta nyt se tuntuu hyvältä. Virkistää. Kirvelee vähemmän sisältä, kun kirvelee ulkopuolelta. Tosin mua ahdistaa niin, että voin pahoin ja kun voin pahoin viimeinen asia, mitä mä haluan on mennä pakkasen läpi kouluun. Pakkanen antaa mielenrauhan, että ei tarvitsekaan. Jaksaa sietää. Ei sellaisen syksyn jälkeen. Ei sellaisen.
Eron jälkeen.Mutta eteenpäin täytyis pystyä. Se on vaan aivokemiaa. On helpompi kestää. Ei mikään muu hulluus kuin riippuvaisuus voi saada ihmistä voimaan niin pahoin.


Ja mä vetäydyn lohduttautumaan yksinkertaisilla asioilla. Suklaata ja viimeinen Star Wars lähtee äsköisen suihkun jälkeen käyntiin. Kaivaudun vilttikerroksen sisälle ja suunnittelen päänmenoa sisaruksille. Yökyläilyä veljille, ruoanlaittoa yhdessä, pieniä juttuja.

2 kommenttia:

  1. Haha! It's funny because I was also addicted there are some years. For several months I wasn't back on Tumblr. But lately, I don't really have time to manage my blogs so I'm back on Tumblr. It allows me to relax in the evening...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yeah, it sure is relaxing to me too! It's so convenient and nice that I can't help but browse it all the time. :D

      Poista

Feel free to comment ♥ And give critic if anything like that should weigh on your mind :)