torstai 22. marraskuuta 2018

Nostalgiamatka osa 2


Keikkapäivänä

 tein itseni ylpeäksi. Alternative tyylissäni pitkästä aikaa.♡ 
Se sukkahousujen ym. muiden vaatekappaleiden kerrospukeminen ei yhtään ole väsyneenä jaksanut kiinnostaa. Mutta pidettiinkin koko päivän mittainen laittautumissessio. (Meinattiin siltikin vähän myöhästyä..)


 Oli jumalattoman pitkä jono. Mutta oli myös hyvä ystävä, joka oli lähtenyt ajoissa jonottamaan. Ja oli yksi aivan röyhkeä kolmikko, joka tuon ystävän luo marssi muiden ohi. (Anteeksi ihan hirveän paljon kaikki. Ääh.)

(Pikku huomiona tosin. Eteen päästiin siksi, että menimme sivukautta, alaikäisille tarkoitettuun osaan salia. Oli koko keikan ajan melko tyhjillään. Meitä ei kiinnostanut anniskelualue.)


Hyvältä paikaltamme keikan aikana, onnistuin silti ottamaan aivan laaduttomia kuvia. Varmaan ei ois edes saanu. Tässä niitä nyt kuitenkin.
Oli lava tuossa ihan nenän edessä ja kitaristisuosikkini antoi itsestään kaikkensa faneille. Lukitsi kauniin katseensa jonkun yhden valitun silmiin lyhyeksi, mutta tuntuvaksi hetkeksi. Minullekin liikeni sellainen !




Ja miten sitä nostalgiahuumaista olotilaa.

Oikein yhtään mitenkään osaisi kuvaillakaan.

Me vaan.

Oltiin todella lumoutuneita. 
 
 
(Tässä onnistunein kuva.)
 

Jälkeenpäin. Kaikki meistä ihan tohkeissaan.
Haluttiin toisillemme vaan toistaa yhä uudelleen ja uudelleen, miten järisyttävä kokemus. Pitkästä aikaa, mutta vain vielä moninkertaisesti parempana. Bändin esiintyminen oli aiempiin keikkoihin verrattuna - kliseisyydestä viis - kuin hyvin kypsynyt viini ja moni muukin huomasi sen. Keulahahmo hameessa esiintyen, rummutti yhdessä välissä ylpeästi rintakehäänsäkin yleisölle ja lausui meille jopa joitain sanoja. Kun taas aiemmin olivat jotenkin. Tosi vaisuja ottamaan kontaktia muuhun kuin omaan soittimeen. Kaiken lisäksi vielä vanhan nostalgiabiisin soidessa. Annettuaan yleisön laulaa kertosäkeissä. Koetti suullaan muodostaa sanoja kohdassa, joka oli vähän ruostuneempi yleisöltä.   Et kyl te osaatte.   Ja yleisöhän muuten myös lauloi.

Oli poikkeuksellisen huomioon otettu olo.
 ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti