torstai 25. heinäkuuta 2019

kesä kyllä ja kyllä ei



Mua ahistaa vuosi vuodelta enemmän. Mä en ihan kauhean paljon haluais puhua siitä, kun se tuntuu ihan liian pahalta. Niin hirveän pahalta.

 Enkä oikein puhu myöskään siitä huolesta johtuen, että pelkään laukasevani jonkun toisen ahistuksen ja masennuksen aiheeseen liittyen. 

Mutta ilmastonmuutosmasennus on vakava asia. Helposti perustellusti. Siksi se onkin niin hiton vaikeaa ja ehkäpä myös ihan vaan kummallista tasapainoilla sillä trapetsillä, että kyllähän ne faktat on muistettava pitää mielessä. Ihan silleen päivittäisistä elämänpäätöksistä lähtien. Ja samalla kuitenkin pitää pystyä myös elämään sen kaiken tiedon taakan alla. Onneksi mulla itsellä on just nyt niin hyvin mielialalääkityt aivot, että pystyy olemaan huomio kaikenlaisessa hyvässä ja ihanassa mitä mun elämässä on. Ja vaikka tiedän hyvin, että joku toinen tuolla jossain ei ole yhtä onnekkaassa asemassa ajattelemaan kuten minä, yhtä naiivisti, niin on se silti sanomisen arvoista.

Että elämä on ihanaa. Ja sen elämän puolesta on suuri etuoikeus taistella. Ja kannattaa myös kunnioittaen kantaa ajatuksissa sitä elämän kiertokulun mahdollistavaa planeettaa. Pallon möhkälettä meidän jalkojen alla. Optimaalisella sijainnilla aurinkoon nähden kiertämässä yötä päiväksi ja päivää yöksi. Joten elä ylpeänä niiden aatteiden takana, jotka haluavat puolustaa tätä ainoaa asuinsijaintia koko universumissa.

 Minkä jälkeen sitten ihan vaan voisit koittaa nauttia niistä ihanista kesäpäivistä tavallisten ihmisten tapaan myös.
 hkk
Vähän.


 Välillä.


Välissä.

Ja niin nautinkin! Syönyt jätskiä paljon paljon. Käynyt terasseilla. paljon. Ja varmaan joka päivä tässä oon ollu menossa satamaan viltille piirtelemään, kuuntelemaan musiikkia, syömään milloin mitäkin herkkua ja ottamaan aurinkoa. Hyvin aurinkorasvattuna. 
        asdasd
Suosittelen.
fyjg
 Niille siis joilla ei ole sitä kesämasennusta. Kesää vihaaville sitten taas suosittelen että. Jätskiä saa kaupasta. Oikein hyvin. Nostaa mielialaa. Kyllä se kesä tästä lipuu hiljalleen taas syksyyn. Lupaan. 

 Siis. adkjröojagdhåäioj Oi ihana syksy<3 Mulla on jo halloweenia varten suunnitelmia. ...

Nii-in. Otanpa sitten seuraavaksi jätskiä ja unohdan tämän hetken ja tulevaisuuden Sleeping at lastia kuunnellen. Myös kohtapuoliin vois ehkäpä sinne sataman iltapäiväaurinkoon.


 (Niin ja btw. Kannattaa mielestäni lukea ne sanatkin, jotka tuolla videon boksissa on mukana.
♫♪♫♪ ► ► ► Sleeping at last - Slow and steady  ♫♪♫♪)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti