sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Syksy ja suunnitelmat




Sehän on halloweenkuukausi taas alkamassa, ei huhhuh. Ja mulla on muuten suunnitelmia sille. Aion nimittäin koota erilaisia asukokonaisuuksia, käyttäen tietenkin teemaa halloween, jos pystyisin onnistumaan, mielellään joka päivä. Silleen kuin joskus useampi vuosi sitten yritin niitä noita-asuja keksiä koko kuukaudeksi. (Mutta huonommilla meikkivälineillä. Ja ideatkin poimin ihan lennosta. Tällä kertaa oon valmistautuneempi.)
 ....

Se kun on sillä lailla, että mun inspiraatio vaan yksinkertaisesti herää tänä vuodenaikana. Etenkin kun tälleen ollaan jo syvällä syksyssä ja olo tuntuu raikkaalta ja hyvältä ja ne nostalgiahuuruiset tunnelmat on taas heränneet jossain siellä sisällä. Niin sitten ne taiteelliset taipumuksetkin sieltä nousee esille väen vängällä. Eikä tätä mitenkään varmaan saa sanotuksi niin etteikö olisi sanottu ainakin sen miljoona kertaa joka blogissa ja syksyä hehkuvissa kuvissa tai keskusteluissa. Mutta sanon kuitenkin koska nyt vaan on sellainen... No siis vaan pakko sanoa! Kun syksy on niin kaunis. Ja ihana. Ja inspiroiva! Ei vaan voi sivuuttaa sitä inspiraatiotulvaa.


(Viini-iltaa, Valonkaupunki -tapahtumaa, hengaamista - yllätys yllätys - taaskin kerran perheen ja sisarusten kanssa.) 
...

Ihan ihan ihan ihan piiiiienesti jännittää. Se, että mitähän siellä pajalla tullaan ajattelemaan ja tulenkohan epäonnistumaan vai meneekö kaikki suunnitelmien mukaan. Mutta kaikkein eniten odotan sitä hyvällä tavalla tuntuvaa jännitystä koko kehon.. öö. höm.. no siis.. öh.. kutituksena? :D Siis sellainen jännityksen tunne kehossa että ehkä vähän heikottaakin? :D Sitä odotan ihan oikeasti, että kun on jo ehtinyt meikit laittaa ja pukeutua johonkin ihan överisysteemeihin, että uskaltaako ovesta astua uloskaan.

Ja monta kertaa se on jo todettukin: Kyllä uskaltaa. Joka kerta olen uskaltanut eikä mitään pahaa siitä ole seurannut vaan pelkästään tosi hyvää.

(Tosi tosi hyvää. Niin että kyllä tää ihan hyvin tulee menemään. Varmasti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti