lauantai 9. heinäkuuta 2016

Puppet show


Vauuu, yksvuotiset siis vietettiin kuun alussa. Mä alan vakavasti harkita, että hankin jonkun kunnollisen kameran joka ei hajoa siihen, että akku loppuu. Olishan se ollut kiva taltioida nuo synttärit vähän paremmin.Mutta niin, tulin suosittelemaan nukketeatteriesitystä. ---> Keijujen kuninkaalle menetetyt lapset

Oon siellä ihan kyynelsilmin harjotuksissa ollu.
Tarkoittaen, että mutkin pääsee siellä mukana näkemään! Ihan vapaaehtoisia sinne pyydettiin, mutta silti että saa olla mukana. Tää on jotain niin vaikuttavaa että mun sanat loppuu kesken. Että yhdenkin näyttelijän piti käydä suihkussa välissä voidakseen jatkaa. Mä vaan oikeasti ihailen miten traagisen kauniin koskettavan näyttävän tärkeäaiheisen upeaa. Saada olla ammattilaisten joukossa siellä joo huhhuh, kukapa ois uskonu näkevänsä tämmösen päivän, että minä pääsen ja vielä osallistun innosta ja onnesta soikeana..... Tänä päivänä sanon, että todellakin!
 (Jännittämisten jälkeen uskalsin kysyä pääsiskö tämmöinenkin.)


 (Aika herkkujakin on tarjoiltu harjotuksissa.)

Muistelen, että tiistai 19.7. olis toi 10e näytös varta vasten nuorille tarkoitettu, koska kaikilla nuorilla ei todellakaan oo varaa maksaa 20e lippua.

Eli suosittelen! Näille seuduin pääseville tokikin.
(Kuvissa eräs meikki-inspiraation toteutus ihan muuten vaan.)

In this post I'm recommending an unbelievable puppet show in which I got a once in a lifetime chance to participate in. I'm one of six volunteers so no big role but still this has got to be one of the most amazing things so far in my life. To get to be alongside the professionals. It truly is unbelievable. Oh and the makeup in these photos is just one of my own inspirations I had one day.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment ♥ And give critic if anything like that should weigh on your mind :)