tiistai 31. joulukuuta 2019

Valokuvanäyttely

 Se aiemmin luvattu koonti tuleekin kuvallisessa muodossa. Siitä Kuvi-pajasta kun siis halusin jotain vielä kirjottaa. Mutta koska aika parantaa haavat (kun viime postauksessa oli niin itkuisaa), niin tuntuu siltä, että onkin vaan hyvä jättää tää tämmöseen lyhkäseen kivaan kuvien ihailuun.

(Aina ei kaikkea tarvitsekkaan kirjottaa ja kaikkialle jakaa, joten ihan hyvä vaan, että tuli tuossa viime postauksessa aika rajusti selville, miten murheellinen elämänmuutos tuo pajan päättyminen oli :D
Eikä sitä sitten tarvitse sen enempää kaihoisasti muistella. Ihan voi myös itsellään pitää jotkut muistot.)

Eli siis: tässä joitakin parhaimpia kuvia viime neljäsosavuodeltani.







 (Mä oon erittäin hyvin tietoinen, että nää oli vaan testikuvia eikä sen takia kovin hohdokkaita ja tuo toinen piilarikin näyttäis olevan vinossa, mutta. Muistoja kuitenkin :D)


 ("Teillä ei sitten koskaan elämässä tule toista samanlaista tilaisuutta päästä näin isoon ja upeaan studioon, että kannattaa ottaa nyt kaikki hyöty irti hei."

Hmmm...Jep..Ois kandennu uskoa.... :D Silleen vikoina viikkoina kun tajuttiin. Nähtiin nimittäin joitain muita studioita ja alkoi paremmin valjeta, miten oikeasti val__ta__va tuo..... "meidän" (niisk) studio olikaan.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti